Treatment of the Dead at the Eneolithic Site of Vučedol, Croatia - Milićević Bradač, Marina (2001)
Autorica na pojedinim primjerima daje iscrpan uvid u specifičnosti pogrebnog rituala i odnosa prema mrtvima na eneolitičkom lokalitetu Vučedol.
Projekt MZOS
ENG