Područje Jastrebarskog od prapovijesti do ranog srednjeg vijeka na temelju arheoloških podataka - Težak-Gregl, Tihomila; Gregl, Zoran (2001)
Autori daju pregled arheoloških podataka za područje Jastrebarskog od prapovijesti do ranog srednjeg vijeka.
Projekt MZOS
HRV