Područje Jastrebarskog od prapovijesti do ranog srednjeg vijeka na temelju arheoloških podataka - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2001)
Autori daju pregled arheoloških podataka za područje Jastrebarskog od prapovijesti do ranog srednjeg vijeka.