Smijeh i plač u hrvatskoj i ruskoj frazeologiji - Fink, Željka (Array, 2002)
Hrvatski i ruski frazemi sa značenjem 'smijati se' i 'plakati' odnosno 'smijeh' i 'plač' analiziraju se sa semantičkog i strukturnog aspekta