Sport u frazeologiji - Fink, Željka (2002)
Analiziraju se hrvatski frazemi koji vuku podrijetlo iz sportske terminologije. Rezultati analize se uspoređuju s ruskim frazemima nastalim na temelju sportske terminologije i semantičkog taloga iz navedenog područja.
Projekt MZOS
HRV