Nove pojave u frazeologiji hrvatskoga jezika - Menac, Antica; Fink, Željka (2002)
U članku se govori o novoj hrvatskoj frazeologiji koja nastaje ponajviše posuđivanjem iz drugih jezika i iz hrvatskih dijalekata, a također kalkiranjem.
HRV