Odabir frazema za Priručni frazeološki rječnik hrvatskoga jezika (rezultati ankete) - Menac, Antica (Array, 2001)
Metodom anketiranja autorice su došle do podataka o upotrebi i poznavanju hrvatskih frazema za koje su smatrale da su ili već zaboravljeni ili izašli iz upotrebe ili pak da u svom sastavu sadrže arhaične komponente. Anketirani su studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.