Časopisi Antuna Branka Šimića - Brešić, Vinko (Array, 2001)
Časopisi Antuna Branka Šimića nisu samo afirmirali svog pokretača, urednika i najplodnijeg suradnika, već i ekpresionizam u hrvatskoj književnosti ; pridonoseći tako njenoj europeizaciji i dokazujući komplementarnost europskih duhovnih procesa.