Srednjovjekovna keramika iz groblja u Đakovu - Filipec, Krešimir (2002)
U radu se obrađuju ulomci keramičkih posuda nađeni prigodom istraživanja srednjovjekovnog groblja u Đakovu. Sva keramika dobro je datirana prema grobnim cjelinama.
Projekt MZOS
HRV