Fragmentation of LIS curriculum : is it permanent or transient? - Horvat, Aleksandra (2002)
Prikazana je kratka povijest studija bibliotekarstva u Hrvatskoj i promjene u načinu organiziranja, planiranja i izvođenja studija koje je uzrokovala nova informacijska i komunikacijska tehnologija.
Projekt MZOS
ENG