Hrvatsko knjižničarsko društvo i slobodan pristup informacijama - Horvat, Aleksandra (Array, 2002)
Što je Hrvatsko knjižničarsko društvo kao profesionalna nevladina udruga učinilo da osigura slobodan pristup informacijama za knjižnične korisnike