Hrvatske jurjevske narodne pjesme (po zapisima iz naših dana) - Botica, Stipe (Array, 2001)
U radu se interpretira tridesetak suvremenih zapisa jurjevskih pjesama. Posebno se istražuje odnos kršćanske duhovnosti i mitoloških tragova.