Ivan Milčetić - istraživač hrvatskoga glagolizma - Damjanović, Stjepan (Array, 2002)
U radu se govori o najvažnijoj sastavnici Milčetićeva opsežnog filološkog rada, tj. o njegovim proučavanjima hrvatskoga glagoljaštva. Pokušava se iscrpno prikazati njegov prinos proučavanju toga kulturnog fenomena.