Jednoslovlje i jezična kultura ili što je novogovor učinio hrvatskome jeziku - Sesar, Dubravka; Vidović, Ivana (2001)
U članku se analizira utjecaj novogovorne norme i njegovi recidivi na kulturu hrvatskoga književnoga jezika.
Projekt MZOS
HRV