Women in Croatian Literary Culture, 16th to 18th Centuries - Fališevac, Dunja (Array, 2001)
U radu se opisuje rad i književno djelovanje hrvatskih književnica od 16. do 18. stoljeća, od Cvijete Zuzorić i drugih pjesnikinja renesanse, preko Katarine Zrinske pa do Anice Bošković, Katarine Patačić i drugih hrvatskih spisateljica 18. stoljeća te se određuju modusi njihova pisanja.