Arhitektura karolinškog doba - Jurković, Miljenko (2000)
Sinteza arhitekture karolinškog razdoblja u Hrvatskoj, karolinški utjecaji u Istri, bizantskoj temi Dalmaciji i Hrvatskoj kneževini.
Projekt MZOS
HRV