Pogovor. Ilarionovo "Slovo o Zakonu i Milosti" i "Slovo o vojni Igorevoj" u kontekstu stare ruske književnosti - Užarević, Josip (1999)
Ilarionovo "Slovo o Zakonu i Milosti"...

Riječ je o pogovoru koji čitatelja upoznaje s najstarijim razdobljem ruske književnosti (Kijevska Rus')i najznamenitijim djelima toga razdoblja.
Projekt MZOS
HRV