Pomet u komediju stavljen - Čale-Feldman, Lada (Array, 2000)
Pogovor obrazlaže kontekst i karakter intertekstualne kombinatorike Sršenova pokušaja rekonstrukcije izvornog teksta Držićeve izgubljene komedije Pomet.