Od Amazonke do partizanke. Govori Vladimira Nazora od 1943. do 1946. - Piškorec, Velimir (1999)
Između 1943. i 1946. godine Vladimir Nazor održao je četrdesetak govora. U radu se analiziraju povijesni, komunikološki, retorički i pragmalingvistički aspekti tih govora.
Projekt MZOS
HRV