Analiza strukture ekologijskog rizika - Čaldarović, Ognjen; Rogić, Ivan (1997)
U poglavlju se ukazuje na osnovne elemente strukture ekologijskog rizika. U tom se smislu raspravlja o osnovnim elementima strukturee rizika, ukazuje se na razlike između prirodnih i tehnoloških rizika, raspravlja se o trajnosti rizika, nabrajaju se osnovne karakteristike reverzinbilnosti i veličine riziika te na dimenzije koje utječu na oblikovanje ukupne socijalne cijene rizika.
Projekt MZOS
HRV