Sustav osobnih imena Milne na Braču - Menac-Mihalić, Mira (Array, 1988)
Opisuje se sustav osobnih imena Milne na otoku Braču na morfološkoj, tvorbenoj i akcenatskoj razini. Promatra se kako se adaptiraju imena iz nečakavskih sustava u tom čakavskom govoru. Utvrđuje se da u neslužbenu onomastičku formulu mogu ući osobno ime, nadimak, ime druge osobe po kojoj se prva određuje, s kojom je u bliskoj vezi, prezime u različitim kombinacijama.