Planiranje, programiranje i vođenje psihosocijalne pomoći - Ajduković, Dean (Array, 1996)
Definirani su pojmovi planiranja, programiranja i vođenja psihosocijalne pomoći, kao i odnosi između dijelova planiranja unutaar psihosocijalne organizacije. Nagalašeni su postupci koji su presudni za uspješnost pružanje psihosocijalne pomoći s organizacijskog stajališta.