Samopomoć i pomoć u pomagačkoj organizaciji - Ajduković, Dean (Array, 1996)
Analizirani su načini na koje se u pomagačkoj organizaciji može smanjiti djelovanje profesionalnog stresa i spriječiti sagorijevanje. Navedeni su postupci koji se odnose na organizacijsku razinu prevencije profesionalnog stresa.