Tragovima filološkog rada akademika Aleksandra Mladenovića - Karlić, Virna (Array, 2012)
Pregled filološkog rada srpskog filologa Aleksandra Mladenovića te prikaz njegove posljednje knjige Istorija srpskog jezika.