Antropologemi (II) - Planinc, Mladen (Array, 2011)
U prvom dijelu studije Antropologemi elaboriran je fenomen antropomorfna nasilja, dok se u drugom dijelu hermeneutički obrađuje fenomen žudnje, infinitivne spekulacije i imaginacija, propitujući problem subjektivnosti iz aspekta fenomenologije i antropologije mašte.