Prijevodni ekvivalenti frazema 'mamina maza' u ruskoj i njemačkoj frazeologiji - Barčot, Branka (Array, 2013)
U ovome se radu analizira korpus hrvatskih, ruskih i njemačkih frazema koji se odnose na nesamostalnu, razmaženu odraslu osobu koja živi s roditeljima i ovisi o njima. Analizirani korpus toga semantičkog polja čini ukupno 28 frazema.