Izbor iz sakralne toponimije Brača i Poljica - Vinšćak, Tomo; Brajinović, Anita; Komar, Tibor (2010)
U radu su prikazani rezultati recentnih istraživanja ostataka pretkršćanskih vjerovanja na otoku Braču te u Poljicima kod Splita.
Projekt MZOS
HRV