Izbor iz sakralne toponimije Brača i Poljica - Vinšćak, Tomo (Array, 2010)
U radu su prikazani rezultati recentnih istraživanja ostataka pretkršćanskih vjerovanja na otoku Braču te u Poljicima kod Splita.