Glas /3/ u makedonskom i srpskom jeziku - Karlić, Virna (Array, 2010)
Članak se bavi pitanjem porijekla glasa /з/ u slavenskim jezicima, njegovim akustičkim i artikulacijskim karakteristikama, te rasprostranjenošću u srpskim i makedonskim govorima. Obrađena je pojava glasa /з/ u makedonskom i srpskom standardu.