Das Bürgertum von Zagreb im Urbanisierungsprozess 1918 bis 1931 - Hutinec, Goran (Array, 2010)
Autor u radu identificira i analizira ključne značajke urbanog razvoja zagrebačkog stanovništva u razdoblju dvadesetih godina 20. stoljeća