Scoundrels of St. Marco and Their Present Value - Polšek, Darko (Array, 2009)
U članku se preuzimaju anti-adaptacionistički argumenti Goulda i Levontina, te se primijenjuju na nove oblike adaptacionizma u djelu Geoffreya Millera.