Mitologemi sebstva (II): Etnografski nadrealizam - Planinc, Mladen (Array, 2008)
Rad razrađuje i kritički propituje razne aspekte problematike sebstva i subjekta u suvremenoj filozofiji, kulturnoj antropologiji i etnografskom nadrealizmu.