Elegiarum et carminum libri tres (Tri knjige elegija i lirskih pjesama) - Jovanović, Neven (2007)
Leksikonski opis latinske zbirke Jurja Šižgorića iz 1477, najstarije hrvatske pjesničke inkunabule.
Enciklopedijska natuknica
Projekt MZOS
HRV