Elegiarum et carminum libri tres (Tri knjige elegija i lirskih pjesama) - Jovanović, Neven (Array, 2007)
Leksikonski opis latinske zbirke Jurja Šižgorića iz 1477, najstarije hrvatske pjesničke inkunabule.