Vita Petri Berislavi Bosnensis, episcopi Vesprimensis, Dalmatiae, Croatiae, Slavoniae, Bosnaeque bani etc., Joanne Tomco Marnavich Bosnensi, canonico Sibenicensi, authore (Život Petra Berislavića, Bosanca, vesprimskog biskupa, bana Dalmacije, Hrvatske, Slavonije i Bosne itd, sastavio Ivan Tomko Mrnavić, Bosanac, šibenski kanonik) - Jovanović, Neven (Array, 2007)
Prikaz latinskog spisa o rodu Berislavića i kronologiji života Petra, svećenika i bana (Trogir, 1475 — Vražja gora kod Korenice, 20. svibnja 1520).