Carmina (Pjesme) - Jovanović, Neven (Array, 2007)
Leksikonski prikaz rukopisne zbirke Carmina (Pjesme), iz splitske Nacionalne biblioteke (signatura M 35). Rukopis sadrži 94 latinske pjesme i prozni Životopis Marka Marulića. Osim posljednjih sedam pjesama, sve je ostale tekstove zapisao splitski pjesnik Frano Božićević Natalis (1469– 1542).