Uvid u prezimena Vedešina i Umoka - Frančić, Anđela (Array, 2004)
U radu se prati pojavnost vedešinskih i umočkih prezimena kroz povijest, prezimena se obrađuju statistički, analiziraju se tvorbeno i leksičko-semantički.