Transfonemizacija modela šest europskih jezika u hrvatskome - Menac, Antica (Array, 2013)
Autorice analiziraju tipove fonološke adaptacije modela iz šest europskih jezika (engleskog, francuskog, mađarskog, njemačkog, ruskog i talijanskog) kao jezika davatelja u procesu njihova posuđivanja u hrvatski kao jezik primatelj.