Prema nezamjenjivosti: od autentičnoga materijala predstave do nultoga receptivnog tijela kroz Izlog Bobe Jelčića i Nataše Rajković - Kačić Rogošić, Višnja (Array, 2012)
Tekst donosi analizu predstave Izlog suautora Bobe Jelčića, Nataše Rajković i izvođača, u kojoj se traga za ravnotežom između principa nastajanja, izvođenja i recepcije predstave. Ključan za sva tri procesa jest parametar autentičnosti – u pristupu materijalu predstave manifestira se prihvaćanjem toga materijala onakvog kakav on jest, u glumačkoj izvedbi pronalazimo ga, primjerice, u praksi „slušanja“ partnera, a u recepciji javlja se kroz osvještavanje gledateljskih alata.