Svi nezainteresirani za suradnju neka se jave ministru za kulturu. Izvedbena okupljanja studentske i alternativne scene - Kačić Rogošić, Višnja (Array, 2010)
Prgeled festivalskih zbivanja na novoj mladoj zagrebačkoj sceni krajem 1990-ih i početkom 2000-ih godina.