Cheaper than a Psychiatrist: Shadow Casters' Explicit Contents - Kačić Rogošić, Višnja (2011)
Analiza principa rada izvedbene platforme Bacači sjenki kroz prikaz njihove predstave Eksplicitni sadržaji.
Projekt MZOS
ENG