Igor Kulenović, Materijalna kultura, značenje i praksa. Arheološka teorija i arheologija u Hrvatskoj, Spektar 15, Naklada Slap, Zagreb, 2013, 162 str. - Bilogrivić, Goran (2013)
Prikaz knjige Igora Kulenovića "Materijalna kultura, značenje i praksa. Arheološka teorija i arheologija u Hrvatskoj".
Projekt MZOS
HRV