Igor Kulenović, Materijalna kultura, značenje i praksa. Arheološka teorija i arheologija u Hrvatskoj, Spektar 15, Naklada Slap, Zagreb, 2013, 162 str - Bilogrivić, Goran (Array, 2013)
Prikaz knjige Igora Kulenovića "Materijalna kultura, značenje i praksa. Arheološka teorija i arheologija u Hrvatskoj".