Drago Orlić, Štorice od štrig i štriguni, 2. dopunjeno i prošireno izd. Naklada Zoro, Zagreb, Sarajevo, 2008. - Rudan Kapec, Evelina (Array, 2010)
U članku se prikazuje knjiga Drage Orlića Štorice od štrig i štriguni, 2. dopunjeno i prošireno izd. Naklada Zoro, Zagreb, Sarajevo, 2008. s dva aspekta: u odnosu na usporedbu s prvim izdanjem (što novo i dopunjeno izdanje donosi) te u odnosu na recepciju tog prvopg izdanja u proteklih 12 godina.