23. godišnja ETPG konferencija - Matešić, Krunoslav, st (Array, 2013)
U Dubrovniku je od 29. svibnja do 1.lipnja 2013. održana 23. godinšnja konferencija Udruge europskih izdavača testova (European Test Publisher Group – ETPG) /http://www.etpg.org/. Domaćin konferencije bila je Naklada Slap. U radu skupa sudjelovali su predstavnici izdavačkih kuća koje objavljuju testove u 21 europskoj zemlji. Troje pozvanih predavača su bili Frederik Claesson, psiholog iz Assesioa iz Švedske, ekonomistica Sandra Švaljek, članica Savjeta HNB-a i kolegica psiholog Mirjana Zećirević, pomoćnica ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Raspravljalo se i o aktualnim problemima izdavanja psihologijskih testova. Posebnu pozornost danas privlače kvaziznanstveni postupci u području ljudskih resursa, kao i ponuda postupaka koji idu u red mitologijskih pristupa a kojih ima u kliničkoj psihodijagnostici.