22. međunarodni kongres o limesu (The XXIIth International Limes - Roman Frontiers - Congress Ruse, Bugarska 6. - 11. rujna 2012.) - Tončinić, Domagoj (Array, 2013)
U radu je prikazan 22. međunarodni kongres o limesu koji je održan u Ruse u Bugarskoj od 6. do. 11. rujna 2012. godine. Naglasak prikaza je na predavanjima iz Hrvatske i na brojnim prilozima koji su ponudili uvid u nove spoznaje o pitanjima kojima se u posljednje vrijeme bavi i provincijalna arheologija u Hrvatskoj, te su time značajne i za rad hrvatskih znanstvenik.