Peter Burke, Što je kulturalna povijest?, Zagreb 2006, 167 str - Janković, Branimir (Array, 2008)
Prikaz hrvatskog prijevoda knjige Petera Burkea "Što je kulturalna povijest?" (Zagreb 2006), koja donosi pregled razvoja kulturne historije od J. Burckhardta i J. Huizinge preko međuratnih i poslijeratnih djela do suvremenih autora, s naglaskom na novoj kulturnoj historiji.