"Desničini susreti 2009." : Intelektualci i vlast, 1945-1954, Zagreb, 18-19. rujna 2009. - Janković, Branimir (Array, 2010)
Prikaz iscrpno i problemski predstavlja interdisciplinarni znanstveni skup "Desničini susreti 2009." : Intelektualci i vlast, 1945-1954, održan 18-19. rujna 2009. u Zagrebu.