Okrugli stol "Slovensko zgodovinopisje po drugi svetovni vojni v zrcalu Zgodovinskega časopisa", Muzej novejše zgodovine Slovenije, Ljubljana, 6. prosinca 2012. - Janković, Branimir (Array, 2012)
Prikaz okruglog stola o slovenskoj historiografiji nakon Drugog svjetskog rata i "Zgodovinskom časopisu" povodom njegove 65. obljetnice (1947-2012) održanog 6. prosinca 2012. u Ljubljani. Na okruglom stolu su sudjelovali Peter Štih, Peter Vodopivec, Marta Verginella, Mateja Ratej, Egon Pelikan i Oto Luthar.