Izazovi međudisciplinarne i regionalne komunikacije. Europe and the Balkans: The 3rd workshop of the network Media and Memoria in South-Eastern Europe, Supetar, 9-12. svibnja 2012. - Janković, Branimir (Array, 2012)
Prikaz konferencije "Europe and the Balkans: The 3rd workshop of the network Media and Memoria in South-Eastern Europe" održane u Supetru 9-12. svibnja 2012.